Slager in Suriname bedreigt broer te zullen slachten

politie Paramaribo

Slager in Suriname bedreigt broer te zullen slachten. De 27-jarige recidivist Renatio K. werd donderdag in verzekering gesteld wegens bedreiging met enig misdrijf tegen het leven gericht.
[quads id=1]

Slager in Suriname

De verdachte is werkzaam bij een slagerij. Hij bedreigde zijn broer te zullen slachten precies zoals hij dat aan het werk doet. Het motief achter deze bedreiging is een ruzie om schelpzand. De verdachte had schelpzand gekocht om een kamertje bij te bouwen. De broer in kwestie wist niet waarvoor het zand bestemd was en heeft in zijn vrije tijd het zand over het erf verspreid.
[quads id=1]

Ruzie om schelpzand

Er ontstond hierover een woordenwisseling, waarbij de verdachte zijn broer bedreigde hem te zullen slachten. Na de bedreiging heeft de broer de politie Suriname ingeschakeld. Ter plaatse aangekomen wilde de politie de verdachte meenemen naar het bureau. De verdachte verzette zich tegen de politie en weigerde mee te gaan.

Politie in Suriname

[quads id=1]
mes ParamariboUit de inlichtingenstaat van de verdachte blijkt dat hij eerder in aanraking is gekomen met de politie in Suriname voor een soortgelijk feit. In het belang van het onderzoek blijft Renatio in arrest.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.