Video – Roshnie Jagessar over haar broer die zoon van Bosje brug Paramaribo duwde

Vader Paramaribo

Over overleden broer die zoon van Bosje brug Paramaribo duwde. “Zijn zoon was zijn leven en mijn broer leefde voor zijn zoon. Waar hij ook naar toe ging, hield hij zijn zoon bij zich, zoals een echte vader met zijn zoon omgaat.
[quads id=1]

Hij duwde zijn zoontje van de brug te Paramaribo

Ze leken erg op elkaar. Die jongen was net een god voor mijn broer.” Dat zegt een geëmotioneerde Roshnie Jagessar, de jongere zus van Rawindranath ‘Rafie’ Jaggesar (32). Hij duwde maandag zijn zoon Ajush van zeven jaar van de Wijdenboschbrug.
[quads id=1]

Hij sprong zelf ook

Daarna is hij zelf gesprongen. Zijn lijk is twee dagen later in de omgeving van Nieuw Amsterdam geborgen. Hoewel de jongen niet kan zwemmen, heeft hij de tragedie overleefd, omdat vissers hem te hulp schoten. “Het is echt een wonder dat hij nog in leven is”, zegt Roshnie.

Een psychiater heeft hem verteld dat zijn vader is overleden

Het kind ligt in het ziekenhuis en volgens de tante is zijn situatie stabiel. De psychiater heeft hem intussen verteld dat zijn vader is overleden. “Hij heeft niet gehuild, ik denk dat het later tot hem zal doordringen.”
[quads id=1]

Vader Paramaribo
Rawindranath ‘Rafie’ Jaggesar. Foto binnengekomen via FB
Het is een raadsel

Ze herinnert zich dat haar broer vorig jaar vaak ruzie had met zijn vrouw, maar die werd altijd bijgelegd. Het is volgens haar daarom een raadsel waarom haar broer zelfmoord heeft gepleegd. Volgens Roshnie waarschuwde Rafie zijn broer en zussen dat ze nooit zelfmoord moesten plegen. Ze heeft geen slechte herinneringen aan haar broer.

“Hij was echt een goede broer. We kregen wel af en toe ruzie, maar de buurt kreeg geen problemen met hem, ondanks dat hij zoop”, zei ze doelend op zijn drankverslaving.
[quads id=1]
Bekijk hier de video over het vooral. Let op. Beelden kunnen schokkend overkomen:

Video – People TV
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.