De herinnering aan mijn 20-jarige Neefje Vinesh Bharos ~ Paramaribo

Overleden Paramaribo

Vrijdag overleed de 20-jarige Vinesh Bharos na een verkeersongeval in Paramaribo. Deze herinnering over hem wilden wij graag met jullie delen:
[quads id=1]

Het leven is zo dubbel zo onbegrijpelijk zo onredelijk en toch vaak mooi maar onbegrijpelijk.

Rip

Vinesh Bharos

Daar waar ik niet kon slapen vannacht omdat mijn kind zich op een sportieve manier martelt en ik mij druk maak om blessures. Zit ik in de zon zit te wachten vol spanning hoe hij het heeft ervaren.

Aan de andere kant van de oceaan beleeft mijn eigen nicht, Mousie de gehele familie hun grootste nachtmerrie.

Mijn neefje Vinesh 20 jaar oud is door een auto ongeluk er niet meer. Hoe dan? Waarom? Zo een lief kind steun en toeverlaat van zijn moeder Prema Bharos Soenessardien Een hele lieve jongen. Hij is gewoon weg genomen terwijl zijn leven nog moest beginnen.

Hier zit ik dan leuk terwijl mijn hoofd spint. Hoe dan. Dit is niet eerlijk. Hoe gaat mijn lieve nicht dit verwerken. Hoe gaat mijn familie deze klap incasseren.

Nu pas voel ik fysiek de afstand, Suriname en Nederland. Maar niet in ons hart dit is mijn bloed.

Toen Prema zwanger was kreeg ik een mooie brief met felicitaties want ik zou gaan trouwen en zij was net zwanger. Blij dat ze was, blij dat wij waren. En als het een jongen was wilde ze die ook Vinesh noemen. En kijk nu. Wat nu? Waarom? Ik begrijp het niet.

Eerst verloren wij de oudere generatie, pijnlijk en een gemis.
Toen ben ik binnen mijn eigen generatie dierbare familie verloren. Dat was niet eerlijk en het besef dat ik niet onschendbaar was kwam. Oneerlijk vond ik het.
Nu? Nu heb ik er geen woorden voor. Dit zou niet mogen ouders mogen hun kinderen niet weg brengen. Helaas heb ik het eerder meegemaakt en voelde ik dat ook hard binnen komen. En nu valt het nog harder. Ik heb ook grote kinderen maar ik struggel met het loslaten om ze ruimte voor ontplooiing te geven.

Hij was 1 van ons.
Vinesh rest in peace, je blijft in onze gedachten. Gehele familie Soenessardien, Ramkoeber, Bharos heeeeeeel veel sterkte.

Mijn hart huilt.

~Rosita~

[quads id=1]

Overleden Paramaribo
Binnengekomen via Facebook

[quads id=1]
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.