Gepensioneerde politie – inspecteur, Iwan Jubitana, overleden na ongeval in Paramaribo

azp Suriname

Gepensioneerde inspecteur 21ste verkeersdode na ongeval te Paramaribo. De 60-jarige gepensioneerde politie-inspecteur, Iwan Jubitana, is zaterdag overleden in het ziekenhuis te Paramaribo als gevolg van de opgelopen letsels die hij bij een verkeersongeval had opgelopen.
[quads id=1]

Ongeval te Paramaribo

Op maandag 16 april is Jubitana tegen een elektriciteitsgeleidingsmast aangekomen aan de Commissaris Roblesweg. Hij reed op zijn bromfiets. De oud-inspecteur raakte buiten bewustzijn en werd per eigen gelegenheid vervoerd naar een RGD-poli.

AZP Paramaribo

Vandaar werd hij per ambulance overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp en lag daar vijf dagen op de afdeling Intensive Care. Jubitana is overleden als gevolg van de opgelopen letsels. Met het heengaan van dit slachtoffer is de verkeersbarometer gestegen naar 21.

Barometer 2018 naar 21

Het onderzoek duurt voort.
[quads id=1]
azp Paramaribo

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.