Video – Eindelijk iemand aangehouden voor betrokkenheid dood Orlando Boldewijn

Orlando Boldewijn vermist

De politie heeft zondag een 27-jarige man uit Den Haag aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij het overlijden van de 17-jarige Orlando Boldewijn uit Rotterdam.
[quads id=1]

Orlando Boldewijn uit Rotterdam.

Wie de man is en waar hij precies van wordt verdacht, wil de politie niet zeggen. Het is nog altijd onbekend wat er precies is gebeurd met Orlando. Het lichaam van de tiener werd eind februari gevonden nadat hij meer dan een week vermist was geweest. Voordat hij verdween, was hij op twee dates geweest. De laatste date was met een man in Den Haag, die de tiener afzette in Ypenburg.
[quads id=1]

Lichaam van Boldewijn

Duikers gingen op die plek het water in en haalde het lichaam van Boldewijn boven. Dat gebeurde na een tip die was binnengekomen via Meld Misdaad Anoniem. De politie zocht in de weken daarna naar mensen die op of rond het water in Den Haag zijn geweest waar zijn lichaam werd gevonden. Deze getuigenoproep werd ook in het Pools vertaald. Vorige maand nam de politie in het onderzoek naar de dood van Orlando een vissersbootje in beslag.

Orlando Boldewijn vermist

Vele puzzelstukjes

Die was van een 27-jarige wijkbewoner uit Ypenburg. Het is een van de vele puzzelstukjes die we onderzoeken zei een woordvoerder van de politie toen. Later werd bekend dat uit het onderzoek was gebleken dat Orlando op het bootje was geweest.De politie wil niet zeggen of de aangehouden man de eigenaar van deze boot is.
[quads id=1]

Telegraaf

Bronnen zeggen tegen De Telegraaf dat de 27-jarige verdachte die is opgepakt, Roy B. is. Hij zou een visstek hebben op de plek waar Orlando is gevonden. Die plek is alleen per boot bereikbaar, schrijft de krant. B. zou vaker jongens uitnodigen op zijn boot.

Bekijk hier de video erover:

Bron: RTV Rijnmond
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.