20-jarige verliest leven na ernstig ongeluk aan de Ringweg te Paramaribo

Overleden Paramaribo

De twintigjarige Vinesh Bharos heeft vrijdagavond het leven gelaten bij een verkeersongeval aan de Ringweg-Zuid te Paramaribo.
[quads id=1]

Ringweg Paramaribo

Door tot nog toe onbekende reden belandde zijn voertuig tegen het gebouw van een eetzaak. Bharos overleed voordat de ambulance arriveerde.

Bewaker moest naar AZP Paramaribo

De bewaker van de eetzaak werd geraakt door het voertuig toen dat tegen het gebouw botste. Hij werd met de ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp van het AZP Paramaribo. De brandweer moest assistentie verlenen om de overledene uit het voertuig te halen.
[quads id=1]

overleden Paramaribo
Brandweerlieden in Paramaribo zijn bezig het ontzielde lichaam uit het voertuig te halen. Foto: Anthony Janki

Nadat een ingeschakelde arts de dood vaststelde, werden het ontzielde lichaam en het voertuig in beslag genomen door de politie. De politie van ressort Paramaribo Centrum heeft de zaak in onderzoek. Met de dood van Bharos is de verkeersbarometer gestegen naar twintig.
[quads id=1]

Overleden Paramaribo
De verleden Vinesh Bharos. Foto binnengekomen via Facebook

Bekijk hier de video ervan:

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.