16-jarige scholier uit Suriname steekt vuurwerk af op het school toilet

vuurwerk Suriname

16-jarige scholier schiet vuurwerk af in toilet. Een scholier heeft vrijdagmorgen iets voor negen uur vuurwerk afgeschoten in de toiletruimte van een school aan de Schotelweg.
[quads id=1]

Crazy Thunder op school in Suriname

Dit meldt een bron. Het blijkt dat de 16-jarige scholier uit Suriname de sleutel van het toilet is gaan halen. Hij heeft een muskietenkaars aangestoken en aan het einde van de kaars een Crazy Thunder vastgemaakt. Een soort geïmproviseerde tijdbom. Hij hield de sleutel bij zich. Na een tijdje is de muskietenkaars uitgebrand en is het knalvuurwerk geëxplodeerd. Het toilet en de deur zijn totaal vernield.
[quads id=1]

School heeft de politie gebeld

De school heeft de politie van het ressort in Suriname ingeschakeld. Het is niet bekend of de scholier in kwestie al dan niet in verzekering is gesteld. Het is mogelijk dat er een schikking wordt getroffen tussen de ouders van deze scholier om de kosten van de vernieling te vergoeden.
[quads id=1]

Hij wilde stoer doen

Volgens een medescholier heeft de boosdoener verklaard dat hij stoer wilde doen, echter was hij niet bewust van de schade. Hij dacht dat hij niet zou worden gepakt.

vuurwerk SurinameGeschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.