Video – Het gaat beter met 7-jarige die van ‘Bosje’ Brug Paramaribo is geduwd

brug Paramaribo

7-jarige Ayush buiten levensgevaar. De 7-jarige Ayush verkeert buiten levensgevaar. Hij is van de Intensieve Care ontslagen en is hij op de kinderafdeling opgenomen.
[quads id=1]

Bosjebrug Paramaribo

Deze jongen werd op maandag 16 april van de Wijdenboschbrug de rivier in geduwd door zijn vader. De bemanning van een vissersboot, die in de directe omgeving opvoer, schoot de jongen te hulp.

AZP Paramaribo

Het slachtoffer werd vervolgens in een privévoertuig van een getuige met begeleiding van de Motor Surveillance Dienst (MSD) van de politie afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis voor medische behandeling.
[quads id=1]
brug Paramaribo

Hij was opgenomen op de afdeling Intensive Care van de ziekeninrichting. Dagblad Suriname heeft de informatie van de politie dat het kind naar de kinderafdeling is overgebracht.
[quads id=1]

Vader overleden

Op woensdag 18 april werd het ontzielde lichaam van de vader, Rawindranath Jagessar (32), aangetroffen achter het mini Visserijcentrum te Nieuw Amsterdam.

Kijk naar de video

Bekijk hier de video van de man die de jongen heeft kunnen redden:

Foto binnengekomen vis Facebook
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.