Video – Suriname en Paramaribo nog steeds veilig voor vakantie?

vakantie Suriname

Is het nog veilig om op vakantie te gaan naar Paramaribo? Suriname is vergeleken met andere landen in de regio, nog steeds één van de veiligste toerisme destinaties.
[quads id=1]

Vakantie Suriname Paramaribo

De primaire taak van de overheid is onder andere de algehele veiligheid in het land te garanderen. Binnen het Toerismebeleid van het ministerie van Handel, Industrie en Toerisme staat veiligheid binnen het kader van alle 3 beleidsgebieden hoog op de agenda.
[quads id=1]

vakantie Suriname
vakantie Suriname foto van betterplaces.nl
Buitenlanders aangepakt

Het Ministerie betreurt het incident, welke zich de vorige week heeft voorgedaan op weg naar Langatabiki, waarbij zowel Surinamers als enkele buitenlandse toeristen hardhandig zijn aangepakt. Ook is afkeurenswaardig de wijze waarop het incident is weergegeven in de diverse media.
[quads id=1]

Veiligheidsgevoel in Suriname moet gewaarborgd worden

Minister Stephen Tsang geeft desgevraagd aan, dat hij direct samen met zijn collega’s van Defensie en Justitie en Politie alle mogelijkheden bekijkt om meteen de surveillance op te voeren, zodat het veiligheidsgevoel bij zowel Surinamers als toeristen gewaarborgd blijft.
[quads id=1]

Toeristische bestemming

Vermeldenswaard is, dat een toerist bij het kiezen voor een toeristische bestemming zich laat leiden door een aantal zaken, waaronder veiligheid in het land en criminaliteitscijfers.

Ben je nog niet overtuigd? Bekijk hier een supermooie video:

Bron: Dagblad Suriname
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.