Video – Baby door toilet gespoeld nadat moeder is bevallen ( buitenland )

Baby Paramaribo

De Chinese politie tast in het duister naar de redenen van een studente die op het toilet van een baby beviel en haar vervolgens doorspoelde.
[quads id=1]

Ze spoelde de baby door het toilet

Daarna nam ze de benen. Dat gebeurde in een studentenflat in de stad Linyi. Het kind kwam na het doorspoelen vast te zitten in een pijp van nog geen 20 centimeter doorsnee.

De baby huilde

Het kind kon gered worden door kordaat optreden van studenten, die het gehuil van het kind hoorden en in allerijl de brandweer inschakelden.
[quads id=1]

Elektrische zaag

Die bevrijdde het meisje uit de levensbedreigende situatie. Er moest een zware elektrische zaag aan te pas komen om de afvoerpijp open te krijgen en de baby te bevrijden.

Baby
Foto van Washington post

De politie vermoedt dat de studente heeft geprobeerd de zwangerschap te verbergen om zo te voorkomen dat ze haar studie moest staken. Over de echte motieven van de moeder is nog niets bekend.

Geen aanklacht

Ze is nog niet in staat geweest een verklaring te geven over haar gedrag. Er is dan ook nog geen aanklacht tegen de moeder ingediend, meldt NBC News.
[quads id=1]
Bekijk hier de video erover:

Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.