Ketting botsing aan de Waterkant te Paramaribo. Dronken bestuurder mishandeld.

politie Suriname

Veroorzaker aanrijding mishandelt door een benadeelde; benadeelde in verzekering gesteld. Mark F. (35) veroorzaakte op zondag 15 april een kettingbotsing aan de Waterkant te Paramaribo.
[quads id=1]

Waterkant te Paramaribo

De politie van ressort Centrum deed na de melding van een aanrijding, waarbij partijen slaags waren geraakt, de plek aan. Bij aankomst bleek het om een aanrijding tussen drie voertuigen te gaan. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. De materiële schade aan de voertuigen is aanzienlijk.
[quads id=1]

Onder invloed

Mark bleek onder invloed van alcohol te hebben deel genomen aan het verkeer en was niet in staat een blaastest te ondergaan. Met zijn toestemming is hij onderworpen aan een bloedtest.

vechten Paramaribo

Een van de benadeelden, de 31-jarige Sandjay R., mishandelde Mark. De dronken bestuurder liep snijwonden op en klaagde van pijn op het hoofd.

Politiebureau te Paramaribo

Sandjay werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

Mark is na medische behandeling heen gezonden. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Het dossier terzake wordt voor verdere afhandeling opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.
[quads id=1]
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.