Ex-parlementariër opgenomen in het ziekenhuis na mishandeling te Paramaribo

vechten Paramaribo

63-jarige man steekt vinger in oog ex-parlementariër. De politie heeft afgelopen donderdag de 63-jarige Harry A. ingesloten wegens mishandeling van ex-parlementariër A.P.
[quads id=1]

Cocobiacoweg te Paramaribo

Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat de 68-jarige ex-parlementariër op bezoek was bij zijn werkneemster aan de Cocobiacoweg te Paramaribo. De vrouw had een oude vete heeft met Harry en zijn broers. Op die bewuste dag had A.P. stenen, geplaatst door de verdachte ter barricadering van zijn inrit, verwijderd, omdat dit voor hinder zorgde.

Hij moest geopereerd worden

[quads id=1]
Harry sprak de ex-parlementariër hierover aan, welke uitmondde in een woordenwisseling gevolgd door een vechtpartij. De 63-jarige Harry stak zijn vinger in het oog van A.P., waarbij operatief ingrijpen noodzakelijk was.

Harry is aangehouden door politie Paramaribo

vechten Paramaribo
[quads id=1]
De ex-parlementariër is momenteel opgenomen in het ziekenhuis. Hij is geopereerd aan zijn oog. In het belang van het onderzoek is de 63-jarige Harry na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.