Directeur reisbureau voor de rechter te Paramaribo. 311 mensen opgelicht!!

reisbureau eigenaar Paramaribo

VKV-directeur heeft 311 personen opgelicht. De verdachte Vinesh Kanhai, directeur-eigenaar van VKV Holidays, stond woensdag wederom voor de kantonrechter Cynthia Valstein-Montnor in Paramaribo.
[quads id=1]

Rechtbank Paramaribo

Aan deze verdachte wordt het verwijt gemaakt dat hij in de periode oktober 2016 tot en met september 2017 te Paramaribo verschillende personen heeft bewogen tot afgifte van een geldbedrag welke in totaal is opgelopen tot USD 143.719, Euro 82.686,80 en nog eens een bedrag van Euro 15.432,80.

3 getuigen

In verband met het onderzoek heeft de magistraat drie getuigen gehoord. De eerste getuige betreft C.L., hoofd Passage van de SLM.
[quads id=1]
reisbureau eigenaar

Deze getuige verklaarde dat er geen samenwerkingsverband was tussen de SLM en het reisbureau van de verdachte. De getuige kent de verdachte als een medewerker van Satyam Holidays.
[quads id=1]

311 benadeelden

De rechter te Paramaribo gaf aan dat tegen de verdachte binnen de bovengenoemde periode 90 aangiftes zijn gedaan, waarbij 311 personen zijn benadeeld.

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.