Video – Voetganger overleden na aanrijding in Suriname. Bestuurder is weggereden.

Overleden Suriname

De 58-jarige voetganger John Struiken is in de avond van dinsdag 17 april dodelijk aangereden door een personenauto in Suriname. De autobestuurder reed na de aanrijding door en is nog voortvluchtig.
[quads id=1]

Auto ongeluk Suriname

De politie van Lelydorp kreeg via de Centrale Meldkamer de melding van een aanrijding tussen een voetganger en een personenauto op de hoek van de Houttuin- en de Sumatraweg. Onderweg naar de plek kregen de wetsdienaren wederom de melding dat de voetganger het leven heeft gelaten. Bij aankomst op de plek werd op aanwijzing van één der omstanders het levenloze lichaam van John in de langs de weg lopende trens aangetroffen.

Stelde de dood vast

Onderzoek wees uit dat John die zich langs de weg bevond, door de auto die vermoedelijk met een hoge snelheid reed moet zijn geschept. De voetganger was vrijwel op slag dood. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.
[quads id=1]

Overleden Suriname
Foto van Rakesh Nirma

[quads id=1]

Regio midden

Het ontzielde lichaam is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de Verkeer Unit van regio Midden.

19 slachtoffers

De verkeersbarometer stijgt met het overlijden van deze verkeersslachtoffer landelijk naar 19
Bekijk hier de video erover:

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.