Door geest bezeten 14-jarige intiem misbruikt door ‘bonu praktijken’? – Paramaribo

Een 14-jarig meisje verklaarde gisteren in de rechtszaal te Paramaribo dat zij door een geest van een 18-jarige dame is bezeten, die 20 jaar geleden is overleden.

De ‘geest’ was in de rechtszaal te Paramaribo

Deze geest zou jaloers op haar zijn geweest en hierdoor uit wraak omgang hebben gehad met de 28-jarige buurman Raphael A. In de rechtszaal bleek dat het slachtoffer steeds van rol veranderde en de zaak dusdanig in de war bracht. De kantonrechter Rewita Chatterpal en openbare aanklager Reshna Jhinkoe konden geen touw meer vastknopen aan de verklaringen van het slachtoffer.

Liefdesrelatie

Uit onderzoek blijkt dat het meisje al vanaf januari 2017 een liefdesrelatie onderhield met de verdachte en uiteindelijk op 3 januari 2018 tijdens een bezoek aan haar nicht vroeg om haar aan de Menckenbergstraat af te zetten. Daar stond Raphael in zijn voertuig op haar te wachten. Volgens verklaring van het slachtoffer zou zij in rol van de geest aan de verdachte hebben gevraagd om omgang met haar te hebben. “Hierna was mijn werk gedaan”, vertelde de geest glimlachend aan de rechter.

Moeder zegt dat ze bezeten is

Ook de moeder van het slachtoffer beweerde dat haar dochter al sinds 3 januari bezeten is. Hiervoor zou haar man ook door dezelfde geest bezeten zijn geweest.

Voorbeeldfoto van bezeten meisje

De moeder vindt dat de verdachte alle blaam treft, omdat hij volwassen genoeg is beter te weten dan omgang te hebben met een minderjarig meisje. Zij vermoedt dat de verdachte en zijn familie met ‘bonupraktijken’ bezig zijn geweest om haar dochter uit te lokken.

De verdachte geeft toe

De verdachte geeft de handelingen toe en beweert dat het slachtoffer onder druk is gezet door haar ouders om zo tegen hem te reageren. De magistraat merkte uiteindelijk op dat het slachtoffer niet consequent is geweest in beide rollen. Deze zaak wordt op 3 juli verder behandeld.
Bron: DBS