Video – Nieuw toestel van SLM is vanuit Miami aangekomen in Paramaribo

SLM Paramaribo

Eerste SLM Boeing 737-700 is gisteravond aangekomen. In de avond van 16 april 2018 is de nieuwste aanwinst binnen de SLM vloot, “District of Saramacca”, op de Johan Adolf Pengel Internationale luchthaven ( Paramaribo) aangekomen.
[quads id=1]

Vanuit Miami naar Paramaribo

De Boeing 737-700 krijgt als registratie de code PZ-TCS. Dit tweemotorig vliegtuig heeft een configuratie van 8 Business class en 120 Economy class stoelen. Na de eerste landing van dit vliegtuig in Suriname, zal de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) tezamen met de autoriteiten het registratie proces voortzetten en afronden.

SLM Boeing

De doop en officiële ingebruikname van deze SLM Boeing zal op een nader te bepalen datum plaatsvinden.
[quads id=1]

SLM Suriname
737 700 SLM Het nieuwe toestel. algemeen dagblad
Surinam Airways

Het management zet zich tezamen met het totale SLM personeel en de RvC in om met vereende krachten de continuiteit van de SLM te waarborgen. Safety ,Service and Style daar staat de “S” van Surinam Airways voor, en de slogan “Flying on trusted wings” wordt met zorg onderbouwd.

Video vertrek richting Paramaribo

Zo vertrok het vliegtuig vanuit Miami naar Paramaribo. Een supermooie video:
[quads id=1]

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.