Video – 2-jarig jongetje verdronken in waterput te Paramaribo

denzel Suriname

2-jarige levenloos aangetroffen in waterput te Paramaribo. De 2-jarige Denzel Tiopo is zondag verdronken in een waterput. Volgens verklaring van de familie speelden de kinderen op het erf.
[quads id=1]

Waterput in Paramaribo

Op een bepaald moment begon het te regenen en haastten de kinderen zich naar binnen. Denzel was er echter niet bij en ging een 5-jarige terug naar buiten op zoek naar het jongetje. Hij zag Denzel in de waterput.

Kindje was al gestorven

[quads id=1]
Het jongetje rende naar binnen en stelde de overige huisgenoten in kennis. De familie haalde Denzel uit de put en spoedde zich met hem naar de RGD-poli te Latour in Paramaribo. Bij aankomst op de poli verklaarde de dienstdoende arts dat het kind al was gestorven.

Politie doet een beroep op ouders
denzel Suriname
De lieve Denzel

 

Het ontzielde lichaam is intussen afgestaan aan de nabestaanden. De politie doet een beroep op ouders of verzorgers om waterputten te voorzien van een afscherming dat het geen gevaar vormt voor kinderen.
[quads id=1]

Bekijk hier de video erover van people TV

Gerelateerde berichten:
Redactie: Ook een 27-jarige verdronken in waterput
Redactie: 4-jarige verdronken in waterput
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.