Vader duwt zoontje van de Wijdenboschbrug Paramaribo

brug Paramaribo

Een vader, genaamd Rafiek heeft maandag zijn zevenjarige zoontje van de Wijdenboschbrug in Paramaribo afgeduwd. De precieze reden voor deze daad, is nog niet bekend, meldt de afdelingvoorlichting van het Korps Politie Suriname.
[quads id=1]

Wijdenboschbrug Paramaribo

De bemanning van een vissersboot, die in de directe omgeving was, schoten de jongen te hulp. Het slachtoffertje werd vervolgens in een privé voertuig met begeleiding van de Motor Surveillance Dienst van de politie afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis voor medische behandeling vervoerd. Hij is opgenomen op de afdeling Intensive Care van de ziekeninrichting.
[quads id=1]

Vader was dronken

Volgens de moeder heeft haar partner in beschonken toestand de woning verlaten om de jongen van school af te halen. Toen zij merkte dat haar zoon niet thuis kwam, belde zij met de vader. Haar zoon die rond 15.00 uur de telefoon van de vader beantwoordde, kon niet aangeven in welke buurt zij zich op dat moment bevond. Op de achtergrond hoorde de vrouw haar partner schreeuwen tegen de zoon dat zij op de ‘Bosje’ brug zijn, om te springen.

[quads id=1]
brug ParamariboDe vrouw startte een zoektocht naar haar zoon en deed tenslotte het politie bureau Nieuwe Haven aan, waar zij te horen kreeg dat er een jongentje van de Wijdenboschbrug is geduwd en dat hij ter verpleging is opgenomen in het ziekenhuis. Van de vader ontbreekt nog elk spoor. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de politie van de afdeling Jeugdzaken.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.