Overleden – Hedwich Refos Paramaribo – Amsterdam

Hedwich Refos

“Het leven is een speeltoneel.
Een ieder komt en speelt zijn deel.
Het deel van mij is uitgespeeld.”

Diep bedroefd maar dankbaar dat verder lijden hem bespaard is gebleven, maken wij bekend dat op vrijdag 06 april op de leeftijd van 69 jaar is overleden mijn lieve man, vader, broer, schoonvader en grootvader Hedwich Guillaume Refos.

Namens families Refos – Johns

Hedwich Guillaume Refos

Geboren Paramaribo 14-2-1949
Overleden Amsterdam 6-4-2018

De HEER is mijn herder, het ontbreekt mij aan niets.

– psalm 23 David

Namens de nabestaanden:
Jeanette Johns

[quads id=1]
Hedwich Refos
[quads id=1]
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.