Video – Overleden – Mijn papa Marcel Timpico – Paramaribo

Timpico

Hai boy papa,
Tide day joe lieb unu na baka mi lik joe boy sang tjar joe so mooi gwa atoso now now mi moes yere ie neh de moro ie gwe lieb unu na baka a tranga papa a tranga maar mi nawang soldier papa mi sab ie de nawang betre presi papa mi nooit sang vergiet joe mi pa never en nooit ai hat mi yere echt papa maar gado sabi.

Rip

Marcel Timpico

Alias maru.

We miss you dad .
ai had mi pa
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

~Snoopman~
[quads id=1]
Timpico
[quads id=1]
Timpico

Bekijk hier de video over papa:

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.