Intieme delen van vrouw uit Suriname veroorzaken vechtpartij in Nederland

stinken Suriname

Intieme delen van 19-jarige vrouw uit Suriname oorzaak vechtpartij en doodsbedreiging. Zondagmiddag raakte een 22- jarige man uit Suriname lichtgewond aan zijn onderarm en zijn lippen.
[quads id=1]

Man uit Suriname

De man raakte in eerste instantie verwikkeld in een heftige woordenwisseling, die vervolgens al snel escaleerde in een ordinaire vechtpartij. Het slachtoffer werd op straat in Den Haag Nederland ook nog met de dood bedreigd door de nieuwe Marokkaanse vriend van zijn ex- vriendin uit Suriname. Het betreft een meisje van 19 jaar.

Ex uit Suriname

De geweldenaar betichtte de ex vriend van zijn huidige vriendin ervan pikante roddels over haar te verspreiden. Onder meer dat ze stinkende intieme delen heeft. Het slachtoffer ontkent alle beschuldigingen en heeft zijn familieleden gevraagd om in deze zaak te bemiddelen.
[quads id=1]

Foto van blairsair.com

De Marokkaan die ook kickbokser is staat in het Haagse uitgaanscircuit bekend als een geweldenaar die niet terugdeinst voor het gebruik van grof geweld.
[quads id=1]
Bron: GFCNieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.