Update: Lichaam 48-jarige Dietrich Spalburg gevonden in auto te Paramaribo

Opzoek Stieven Crook Hovenburg

Lijk in auto geïdentificeerd als 48-jarige Dietrich Spalburg. Het ontzielde lichaam dat donderdagmiddag in een afgesloten voertuig aan de Verlengde Gompertstraat te Paramaribo is aangetroffen, blijkt van de 48-jarige Dietrich Spalburg te zijn.
[quads id=1]

Gompertstraat te Paramaribo

De politie heeft in het voertuig documenten op naam van de overledene aangetroffen. Op basis daarvan deden zij het adres aan. Ter plaatse werd de schoonvader van Spalburg aangetroffen. Hij verklaarde dat de relatie tussen zijn dochter en de reeds overledene niet goed ging.
[quads id=1]

Twee weken stil gestaan

Zijn dochter is een dag voor de ontdekking van het lijk naar Nederland vertrokken. De politie heeft het lijk in beslag genomen ter obductie. Maandag zal de obductie plaatsvinden. Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat het voertuig twee weken daar heeft gestaan. Opvallend genoegd is dat het voertuig is aangetroffen in een onbewoond gedeelte van de weg. Mensen waren daar bezig bladeren te zoeken, toen zij op de zwartgelakte auto stuitten.

Voorbijgangers ontdekten het lichaam

Tot hun schrik zagen zij een lijk in de wagen in liggende houding op de bestuurderszitting. De politie is nog bezig met het onderzoek. Het is vooralsnog niet bekend of er hier wel dan niet sprake is van een misdrijf.

Geschreven door Saskia Bandhan
[quads id=1]
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.