Nieuwe Minister: “Veiligheidsgevoel zal terugkeren in Suriname!!”

minister Suriname

De nieuwe minister van Justitie en Politie, Stuart Getrouw, garandeert de gemeenschap dat het veiligheidsgevoel terug zal keren in Suriname. Er komt beleid om de misdaad harde klappen toe te brengen.
[quads id=1]

Criminaliteit in Suriname

“Binnen dat kader zijn reeds instructies gegeven. Met de nodige verschuivingen van personen op strategische plekken kan hard gewerkt worden aan indamming van de criminaliteit”, zei de minister zaterdag tegen Radio 10.

Korpspolitie Suriname

[quads id=1]
Zijn strategie verschilt van die van zijn voorganger. “Wat het Korps Politie Suriname betreft, ben ik breder georiënteerd. Ik heb daar 24 jaar mogen dienen op de belangrijke afdelingen en weet precies wie de mensen zijn en hoe sterk het draagvlak is.”

Extra maatregelen
minister Suriname
De nieuwe minister tijdens de beëdiging met President Bouterse

Het ministerie heeft volgens de bewindsman de bezorgdheid van de samenleving over de criminaliteit ook ernstig in beschouwing genomen bij het uitstippelen van een aanpak. Sinds vorige week worden extra maatregelen getroffen met de ondersteuning van alle operationele veiligheidsdiensten in het land in zowel stad als district.
Bron: DWT
[quads id=1]
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.