24-jarige jongen in Paramaribo ‘ontvoerd’ op zijn verjaardag

criminelen Paramaribo

Enkele jongemannen hebben hun 24-jarige vriend donderdag in Paramaribo ‘ontvoerd’. Het slachtoffer bevond zich aan het werk. Het was rond 21.00 uur toen zijn werkgever de handelszaak afsloot.
[quads id=1]

In Paramaribo ontvoerd

Hij liep samen met zijn werkgever via de achterdeur naar buiten omdat die hem in de auto zou afzetten. Terwijl hij naar de wagen liep, trokken enkele jongemannen hem in een zwart voertuig. Zijn werkgever merkte dat de 24-jarige tegen zijn wil werd meegenomen.

[quads id=1]

Tegen zijn wil meegenomen

De politie werd gealarmeerd over een mogelijke ontvoering. De ressortpolitie en ook leden van het Regionale Bijstandsteam Paramaribo begonnen na de melding meteen met het onderzoek. De gegevens van de wagen van de ‘daders’ waren onbekend, maar die zou volgens informatie zijn gereden in de richting van de Johannes Vermeerstraat.

Regionale Bijstandsteam Paramaribo
Ontvoering Paramaribo
Voorbeeldfoto ontvoering

Ook kon niet worden aangegeven om hoeveel personen het ging die de ‘daad’ pleegden. Het bleek echter al gauw dat de 24-jarige jongeman jarig was en dat zijn vrienden hem op deze wijze hebben verrast

[quads id=1]

Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.