Voorbijganger vindt lichaam dode man op een balkon te Paramaribo

Lichaam Paramaribo

Het ontzielde lichaam van een man is zaterdagochtend onder het balkon van een leegstaande woning op de hoek van de Louiselaan en Van Roseveltkade te Paramaribo aangetroffen.
[quads id=1]

Door voorbijganger gevonden in Paramaribo

Een voorbijganger maakte melding hiervan. Het is vooralsnog onduidelijk of de man een dakloze was die een natuurlijke dood is gestorven.

Langer dan 4 uur

Buurtbewoners zeggen dat de man elke avond op dezelfde locatie postvatte. Hij werd voor het laatst tegen twee uur in de ochtend gezien. Het ontzielde lichaam lag vermoedelijk langer dan vier uren onder het balkon, omdat er al sprake was van lijkstijfheid.
[quads id=1]

Lichaam Paramaribo
Het levenloze lichaam dat is aangetroffen op de hoek van de Louiselaan en Van Roseveltkade wordt afgevoerd door de politie. Foto: Anthony Janki
Nog onbekend

Na het forensische onderzoek werd de overledene afgevoerd. Het is niet bekend of het lichaam in beslag genomen zal worden. De politie van ressort Centrum heeft de zaak in onderzoek.
Bron: DWT
Gerelateerde berichten:
Lichaam van man aangetroffen in auto te Paramaribo Noord

[quads id=1]
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.