A-sociale dief heeft zijn ex-schoonmoeder beroofd te Paramaribo

school Suriname

Diego bezoekt ex-vriendin en rukt op zijn heenweg halsketting ex-schoonmoeder weg. Een MSD’er hield op woensdag 11 april de 28-jarige Diego S. kort na een beroving aan de Lenieweg, in het ressort Nieuwe Haven te Paramaribo, aan.
[quads id=1]

Ze was met haar dochter thuis in Paramaribo

De MSD’er die in de directe omgeving surveilleerde speelde in op het hulpgeroep van omstanders en hield de vluchtende dief aan. Hij droeg de verdachte over aan de ingeschakelde politie van dit ressort. Diego wordt ervan verdacht zijn ex-schoonmoeder van haar halsketting te hebben beroofd. Volgens verklaring van het slachtoffer was ze met haar dochter thuis. Haar dochter is de ex-vriendin van Diego.
[quads id=1]

Hij vroeg haar een SRD 5

Hij bracht haar een bezoek, terwijl de aangeefster in de woonkamer zat. Voor zijn vertrek liep hij naar de vrouw toe en vroeg haar naar een SRD 5. Ze hield hem voor dat ze geen geld had. Hij deed alsof hij naar buiten liep, maar keerde zich plotseling om en rukte de halsketting weg. Na zijn daad koos hij het hazenpad, richting de Slangenhoutstraat in Paramaribo. De ex-schoonmoeder sloeg gelijk alarm, waardoor omstanders de achtervolging inzette.

Politiebureau Paramaribo

ketting Paramaribo
[quads id=1]
De buit is op hem terug gevonden. De aangeefster, die reeds 20 jaar eigenares is van de halsketting kon weer beschikken over haar sieraad. De halsketting dief is overgebracht naar het politiebureau in Paramaribo, waar hij is voorgeleid. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.