Vechtpartij tussen security guards vanwege geld in de Hermitagemall Paramaribo

vechten Paramaribo

Gevecht tussen twee Security Guards vanwege aannemen geld parkeerders. De politie van Uitvlugt te Paramaribo heeft in de avond van dinsdag 10 april Giorgio P. (22) aangehouden.

TBL Paramaribo

[quads id=1]
Giorgio die als Security Guard werkzaam is bij Brother Hood bracht een Seucrity Guard van TBL verwondingen toe op het hoofd. De politie van Uitvlugt deed na de melding van een vechtpartij op het parkeerterrein van de Hermitage Mall de plek aan.

Woordenwisseling

Daar aangekomen werden partijen aangetroffen. Onderzoek wees uit dat beide mannen bezig waren met beveiligingswerkzaamheden. Op een bepaald moment zag de Security Guard van TBL dat Girogio geld in ontvangst nam van mensen die hun voertuigen parkeerden. Hij sprak Giorgio aan dit achter wege te laten, aangezien dit ten strengste verboden is. Er ontstond toen een woordenwisseling tussen de twee mannen, die uitmondde in een vechtpartij. Op een bepaald moment greep de TBL medewerker naar een stuk ijzeren pijp, maar zijn tegenstaander maakte hem dit afhandig.
[quads id=1]
Hiermee bracht Giorgio de TBL medewerker slagen toe op het hoofd. Per eigen gelegenheid is het slachtoffer afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medische behandeling is hij heengezonden en verwezen naar de chirurg.

vechten Paramaribo
Voorbeeldfoto

De verdachte is aangehouden. De ijzeren pijp is gevonden en in beslag genomen. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is Giorgio in verzekering geteld.
[quads id=1]
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.