Video – Condoleance boodschap President Bouterse voor Arthy Gorré

Bouterse Suriname

De ex-bevelhebber van het Nationaal Leger in Suriname, Arthy Gorré, overleed na een tijd ziek te zijn geweest. Hij behoorde ook tot de “groep van 16” tijdens de revolutie op 25 februari 1980.
[quads id=1]

Nationaal Leger in Suriname

President Desiré Delano Bouterse die ook leiding gaf aan het toenmalige Nationaal Leger in Suriname geeft in een condoleance boodschap aan dat Arthy Gorré een militair was in hart en nieren, maar hij wist ook de balans te brengen tussen het strakke militaire en het humoristische. Hij was ook de persoon die vóór het plannen, vergaderen en in actie gaan als geestelijke optrad.
[quads id=1]

Kracht voor de familie

Hij heeft op vrij hoge posten het land mogen dienen en in hem verliest Suriname een grote zoon. De president wenst zijn familie en dierbaren veel kracht toe tijdens deze moeilijke momenten.

Arthy Gorré was ook bevelhebber van het Nationaal Leger van 15 mei 1993 tot 30 juni 1995, tijdens de regering-Venetiaan.

Bekijk hier de video met de boodschap

[quads id=1]
Bron: DeBoodschap
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.