Video – Mijn herinnering aan media-icoon Gerold Febis

Gerold Febis

Uit Nederland ontvingen wij het droevig bericht dat media-icoon Gerold Febis het tijdelijke met het eeuwige heeft verwisseld. Met Gerold heb ik vanaf onze tienertijd een hechte vriendschap gehad die een leven lang heeft mogen glanzen, temeer daar wij dezelfde passie hadden: radio en televisie.
[quads id=1]
Zijn diepe, warme stem, zijn humor en vooral die innemende lach maakte dat hij heel Suriname kon boeien met zijn originele radio en tv-programma’s. Het was heel aangrijpend toen ik in augustus 2017 voor het laatst bij hem was om zijn levensverhaal vast te leggen voor het programma “Owru Pokuman fu Sranan” en hij aangaf dat dit het laatste zou zijn dat wij samen zouden doen.

Gerold mi brada, bedankt voor die mooie en fantastische vriendschap die ik altijd in mijn hart zal blijven dragen. Rest in peace……………

Als eerbetoon aan deze grote Surinamer wordt op zaterdag 14 april 20.00 uur via ATV het programma “Owru Pokuman fu Sranan waarin Gerold Febis zijn eigen verhaal verteld uitgezonden. Herhaling zondag 15 april om 13.30 uur. On-line te volgen via www.atv.sr

~Henk van Vliet~

Bekijk hier een film van: Gerold Febis | Montage: Johanna Koelman | Productie: ArtsUnited.nl Korte film over twee Balinese koks:
[quads id=1]

Gerold Febis
[quads id=1]
Gerold Febis
Bron en foto’s van Facebook pagina Henk van Vliet

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.