Oud politiefunctionaris overleden in zijn woning aan de Kristalstraat te Paramaribo

Opzoek Stieven Crook Hovenburg

De politie van Paramaribo kreeg maandagavond een melding van de dochter van de gepensioneerde inspecteur van politie Armand Tjin A Ton dat zij haar vader niet kon bereiken.
[quads id=1]

In zijn woning in Paramaribo

De politie is na de melding uitgerukt naar het woonadres van de politiefunctionaris aan de Kristalstraat. De politie trof de woning potdicht aan. De voordeur werd geforceerd. In de keuken werd het lichaam van de oud-inspecteur van politie levenloos aangetroffen.
[quads id=1]

Een arts stelde de dood vast

Een arts werd ingeschakeld die de dood vaststelde en het lijk werd door tussenkomst van een uitvaartdienst vervoerd naar het mortuarium.

Dagblad Suriname

Dagblad Suriname heeft de informatie dat er geen sprake is van een misdrijf. De politie heeft in de woning van de oud-inspecteur twee vuistvuurwapens en munitie aangetroffen die in beslag zijn genomen.
[quads id=1]
Geschreven Saskia Bandhan
Bron: DBS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.