Man mishandelt vriendin na mislukte zelfmoordpoging – Suriname

politie Suriname

De politie van Meerzorg Suriname heeft zondag de verdachte Ronny G. ingesloten wegens poging tot mishandeling en bedreiging met enig misdrijf tegen het leven gericht.
[quads id=1]

Meerzorg Suriname

De verdachte was werkzaam bij een pompstation. Hij had aldaar een vriendin, met wie hij de relatie reeds had beëindigd na een ruzie. Hij had op een dag getracht suïcide te plegen. Op grond van deze handeling had zijn werkgever hem ontslagen van het werk. Nadien kwam hij dagelijks bij het pompstation om zijn vriendin te molesteren.
[quads id=1]

Uit de hand gelopen

Afgelopen zondag is de zaak uit de hand gelopen. De verdachte viel zijn ex-vriendin met een ijzeren staaf aan, maar werd door een andere collega tegengehouden. De verdachte deed daarbij bedreigende uitlatingen naar het adres van zijn ex-vriendin en de collega die hem tegenhield.

Opgesloten

ruzie Paramaribo

De politie die hierover de melding kreeg, heeft Ronny ter zake in verzekering gesteld. Hangende het verdere onderzoek blijft de verdachte onder politiearrest.
[quads id=1]
Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.