Politie update – Boom valt op man – Hij is in Paramaribo overleden

omgevallen boom Suriname

De 39-jarige John Alpin is op zaterdag 7 april overleden, nadat een ontwortelde boom op hem terecht kwam. Hij overleed in Paramaribo.
[quads id=1]

Teruggevlogen naar Paramaribo

John, zijn broer Patrick en vier zwagers vertrokken op donderdag 5 april vanuit Apoera naar het Avanavero gebied voor het kappen van hout. Het gezelschap startte op vrijdag 6 april met de werkzaamheden. De mannen besloten op zaterdag 7 april de omgehakte bomen te verwerken tot draadpalen.

John en Patrick waren in dezelfde omgeving bezig. Patrick kreeg op een bepaald moment problemen met zijn kettingzaag. Pogingen deze weer aan de praat te krijgen, lukte niet. Hij liep naar zijn vier zwagers die in de directe omgeving bezig waren en liet John achter. De kettingzaag van John was op dat moment draaiende.
[quads id=1]

RGD Poli

Terwijl Patrick tot zijn zwagers sprak, hoorden zij het geluid van een omvallende boom. Aangezien het geluid kwam vanuit de omgeving waar John zich bevond, renden zij naar die plek. Daar zagen zij dat John onder de boom lag.
Het vermoeden bestaat dat de boom door het zachte zand en de regen is ontworteld met voor John het noodlottige gevolg.

Naar Paramaribo voor medische behandeling

Het slachtoffer is overgebracht naar de RGD poli te Apoera voor medische behandeling. Daar is het besluit door de arts genomen dat hij afgevoerd moest worden naar Paramaribo voor medische behandeling.
[quads id=1]
omgevallen boom Suriname

Het slachtoffer dat per vliegtuig is overgebracht naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo is kort na aankomst in de ziekeninrichting overleden.

Familie krijgt het lichaam

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam afgestaan aan de familie.
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.