Mijn herinnering aan Commandante Kolonel Arthy Gorre

Gore overleden

Serieus, kan het niet geloven mang
RIP Commandante Kolonel

Arthy Gorre

Saludo.
De laatste keer dat ik u sprak in de Rang van sergeant was ivm het project van all de portretten van de Bevelhebbers die ik moest maken en laten hangen in de vergaderzaal op het Kabinet van de Bevelhebber in opdracht van Bevelhebber Gillard Hedwig..
U stuurde de foto de volgende dag op, heel goed gesprek gevoerd. Ik neem de woorden in acht. I promise you that

~Clyde Ricardo Ford~
[quads id=1]
Gore overleden
[quads id=1]
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.