Politie update – Gevaarlijke gevangenen ontsnapt uit cellenhuis Paramaribo

gezocht Paramaribo

De 30-jarige Fabian Darnold en Faizel Busia (31) zijn in de vroege ochtend van zondag 8 april uit het cellenhuis verbonden aan het politiebureau Nieuwe Haven te Paramaribo ontvlucht.
[quads id=1]

Cellenhuis te Paramaribo

Fabian alias “ FEBO” was ingesloten op verdenking van diefstal door middel van geweldpleging en overtreding van de vuurwapenwet.
Faizel alias “ ZAAD of SAT” was ingesloten op verdenking van moord; poging doodslag; diefstal door middel van geweldpleging; zware mishandeling met voorbedachten rade de dood ten gevolge hebbende en overtreding van de vuurwapenwet.

Kropen naar buiten

De arrestanten zagen kans twee spijlen van een raam in de gang aan de straatzijde van het cellenhuis door te zagen. Via de ontstane opening kropen ze naar buiten en zakten met een touw naar beneden.
[quads id=1]
gezocht ParamariboAan de opsporing van de twee ontvluchte arrestanten wordt gewerkt.

Bekijk hier het opsporingsbevel:

KORPS POLITIE SURINAME
Bestrijding Zware Criminaliteit
Afdeling: Forensische Opsporing.
Telefoon: 404022

[quads id=1]

1. O P S P O R I N G

De Procureur Generaal bij het Hof van Justitie van Suriname, verzoekt, gelast de opsporing en aanhouding van de ontvluchte arrestant :

————————————BOESIA, Faizel alias “ ZAAD of SAT” geboren op 05 december 1986 te Marowijne en wonende aan de Soerdjbalistraat no 38 district Wanica

BOESIA Faizel voornoemd zag kans op zondag 08 april 2018 te ontvluchten uit het cellenhuis van het politie ressort Nieuwe Haven

S I G N A L E M E N T

GESLACHT……………………………….MANNELIJK
POSTUUR………………………………….SLANK
ETNICITEIT……………………………………BOSLANDCREOOL

HUIDSKLEUR………………………………DONKERBRUIN

HOOFDHAAR……………………………KROES/PLATGEKNIPT
LICHAAMSLENGTE…………………………. 1.78M

[quads id=1]

Bijzondere signalementen:

a/d rechteronderarm onder andere een pistool en bloemen getatoeëerd
a/d linkeronderarm onder andere een kruis getatoeëerd

De arrestant voornoemd was ingesloten op verdenking van het plegen van de misdrijven moord; poging doodslag; diefstal door middel van geweldpleging; zware mishandeling met voorbedachten rade de dood ten gevolge hebbende en overtreding van de vuurwapenwet.

2. O P S P O R I N G

De Procureur Generaal bij het Hof van Justitie van Suriname, verzoekt, gelast de opsporing en aanhouding van de ontvluchte arrestant :

————————————DARNOUD, Fabian alias “ FEBO” geboren op 17 november 1987 te Paramaribo en wonende aan de Tonkastraat no.10 te Paramaribo

DARNOUD Fabian voornoemd zag kans op zondag 08 april 2018 te ontvluchten uit het cellenhuis van het politie ressort Nieuwe Haven

S I G N A L E M E N T

GESLACHT……………………………….MANNELIJK
POSTUUR………………………………….SLANK
ETNICITEIT………………………………………BOSLANDCREOOL

HUIDSKLEUR………………………………….BRUIN

HOOFDHAAR……………………………KROES/PLATGEKNIPT
LICHAAMSLENGTE…………………………. 1.78M

De arrestant voornoemd was ingesloten op verdenking van het plegen van de misdrijven diefstal door middel van geweldpleging en overtreding van de vuurwapenwet.

Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze arrestanten wordt verzocht om contact te maken met het politie ressort Nieuwe Haven op de telefoonnummers, 403101; 404664 de Centrale Meldkamer op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

Paramaribo , 09 april 2018

De Procureur Generaal van Suriname
namens deze,
De inspecteur van politie
N.A.Djamad

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.