Militair neergestoken tijdens Wandelmars in Paramaribo

politie Paramaribo

Militair neergestoken tijdens Avondvierdaagse. De politie van Uitvlugt kreeg zaterdagavond een melding van een steekpartij aan de Johannes Mungrastraat te Paramaribo voor de ingang van de Bedrijvenvereniging Sport en Spel.
[quads id=1]

Aan de Johannes Mungrastraat te Paramaribo

Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de aangever zich op het vermeld adres bevond en naar de wandelmars keek. Een groep mannen zat te roken. De aangever sprak hen aan en maakte kenbaar dat hij last ondervond van de rook. Dit werd hem niet in dank afgenomen en er ontstond een woordenwisseling tussen de groep en de aangever.
[quads id=1]

Sloeg hem met een fles

De verdachte R.B. bewapende zich met een fles een sloeg daarmee in het gelaat van de militair. Hierna bewerkte de verdachte de aangever met een scherp voorwerp aan zijn rug ter hoogte van het schouderblad.
[quads id=1]
mes ParamariboBron: DBS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.