60-jarige vrouw intiem misbruikt door bekende in haar woning – Suriname

buurman Suriname

60-jarige vrouw intiem misbruikt in haar woning in Suriname. Een 60-jarige vrouw is in de nacht van vrijdag op zaterdag 7 april 2018 in haar woning misbruikt. Volgens het slachtoffer was zij op dat moment alleen thuis.
[quads id=1]

Bekende van het slachtoffer

Omstreeks 01.30 uur is de verdachte Shailesh, die een bekende is van het slachtoffer, haar woning middels braak binnengedrongen. Hij forceerde een venster van de benedenwoning. Het slachtoffer bevond zich op dat moment ook in de benedenwoning.

misbruik Suriname

Tegen haar wil

Zij werd tegen haar wil in gesleurd naar het bovengedeelte, alwaar de slaapkamers zijn. Aldaar heeft de verdachte haar intiem misbruikt. Na de daad maakte de misbruiker zich uit de voeten.
[quads id=1]
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.