6-jarige in Paramaribo intiem misbruikt door dronken 38-jarige buurman

Paramaribo Suriname

Kenneth J. heeft zijn zesjarige buurmeisje intiem misbruikt. De 38-jarige man uit Paramaribo had zijn buurvrouw vis beloofd. De vrouw stuurde daarop haar twee minderjarige kinderen, het meisje en een jongen van acht, om de vis op te halen.
[quads id=1]

Buurman uit Paramaribo

Kenneth J. heeft het meisje achtergehouden en haar misbruikt. Hij gaf de achtjarige jongen de vis voor de moeder mee en heeft het meisje achter gehouden met wie hij vervolgens intieme handelingen heeft gepleegd. Kenneth J. is opgespoord en aangehouden.
[quads id=1]

Politie Paramaribo

Paramaribo misbruik

De politie meldt dat de man beschonken was. Hij is op 5 april door de politie van Uitvlugt Paramaribo aangehouden. De politie herhaalt haar beroep op ouders en verzorgers om hun kinderen niet zomaar aan derden toe te vertrouwen.

Ken uw verantwoordelijkheid

[quads id=1]
“Gaat u zoveel als mogelijk zelf uw boodschappen doen en stuurt u het kind niet alleen. Het staat op niemand zijn voorhoofd geschreven of die kwade bedoelingen heeft. Ouders ken uw verantwoordelijkheid naar uw kinderen toe en beschermt u uw kind te allen tijde.”
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.