Waarschuwing – Twee gevaarlijke arrestanten ontsnapt in Paramaribo

Het is aan twee vuurwapengevaarlijke arrestanten gelukt te ontvluchtten uit het cellenhuis te Nieuwe Haven in Paramaribo. Dit gebeurde vanmorgen rond 4.00 uur. Het gaat om de verdachten Faizel Boesia en Fabian Darnold.
[quads id=1]

Schietpartij te Paramaribo

De 31-jarige verdachte Boesia is op zaterdag 23 december 2017 door het Arrestatie Team aangehouden. Hij wordt onder meer verdacht betrokken te zijn geweest bij een schietincident op de kruising van de Indira Gandhi- en de Fredrikshoopweg. Verder wordt hij ook in verband gebracht met enkele roofovervallen waaronder ook een roofmoord. Zijn kompaan Darnold wordt ook verdacht van enkele gewapende roofovervallen.

Beiden zijn gevlucht

[quads id=1]
Beide verdachten zaten in de politiecel in afwachting op hun proces. De politie in Paramaribo is nog bezig te onderzoeken hoe deze arrestanten zijn ontvlucht. Verschillende eenheden zijn ondertussen ingelicht en werken aan het wederom opsporen van deze twee verdachten.
[quads id=1]

Geschreven door Ala-D Media

Bron: Starnieuws
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.