18-jarige dame uit Paramaribo gestoken in billen door ex na het uitmaken

politie Paramaribo

Beëindiging liefdesrelatie kost dame steekverwonding in Paramaribo; ex-vriend in verzekering gesteld. Een 18-jarige jonge dame is op zaterdag 24 maart door haar 25-jarige ex-vriend Engeo B. in haar zitvlak gestoken voor een winkelpand in het ressort Flora Paramaribo
[quads id=1]

In Flora Paramaribo.

Bij aankomst van de politie van het ressort had de verdachte de plek reeds verlaten. Het slachtoffer werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medische behandeling is zij heengezonden.
[quads id=1]

Andere vriendinnen

Volgens verklaring van de aangever had zij drie jaren een relatie met Engeo. Vanwege het feit dat haar ex-vriend andere vriendinnen op nahield, bracht zij vijf maanden terug een einde aan de relatie.

Ze kregen een woordenwisseling

steken overledenEngeo had de halsketting van de jonge dame nog bij zich. De twee maakten op 24 maart een afspraak voor een winkelpand, waar hij de halsketting aan de dame zou overhandigen. Op een bepaald moment kregen de twee een woordenwisseling, waarbij Engeo een scherp voorwerp tevoorschijn haalde en de dame daarmee in haar zitvlak stak.
[quads id=1]
Door de steek brak het scherp voorwerp in tweeën. Alleen het lemmet is terug gevonden. De verdachte is meermalen opgespoord doch niet aangetroffen. Hij meldde zich op woensdag 4 april met een familielid aan op het politiebureau en overhandigde de halsketting aan de politie.

Hij is opgesloten

Engeo is aangehouden en voorgeleid. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld. De halsketting is afgestaan aan de rechtmatige eigenaar.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.