Video – Overleden – Thelma Ment, haar Artiesten naam is Thelasinga

Thelma Ment

Thelma Johanna Ment

is er niet meer
Ze is overleden in de leeftijd van 66 jaar
Thelma werd geboren op 24 juli 1951.

Thelma Ment bekend aan haar Artiesten naam Thelasinga heeft het tijdelijke verwisselt met het eeuwige. Thelma die reeds enkele jaren ziek was, kwam na een beroerte aanval heel moeizaam dit te boven, hoe zeer zij diepgelovig was en de strijd aanging dat ze nog een tijdje zal leven, hebben doktoren in overleg met de familie de stekker eruit moeten doen.

Haar enige zoon Irwin Ment nam de laatste dagen de zorg van zijn Innig geliefde moeder over om haar te begeleiden naar haar laatste reis/ het moment hier op Wereldsaarde. Berichten over haar teraardebestelling volgen.

Namens de redactie van het programma Behind and Know condoleren wij de familie Ment in het bijzonder Irwin en gezin met dit smartelijke verlies. Suriname is in rouw, Cultuur icoon Thelma no deh moro.

Waka Bung..R.I.P Thelasinga
Irwin Ment
Clyde Ricardo Ford
Behind and Know op Radio Boskopu 93.5 fm met Alleen Bijzondere Personen
Behind and Know

~Clyde Ford~
[quads id=1]

Bekijk hieronder naar een legendarische video:

[quads id=1]

[quads id=1]
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.