Video – De verjaardag van oma Betsy Lemmers in Paramaribo. 108 jaar!!!

108 jaar Paramaribo

Betsy Lemmers is jarig! Oma Lemmers, zoals zij door velen wordt genoemd, vierde haar 108ste verjaardag op donderdag 5 april 2018 in Paramaribo.
[quads id=1]

100 jaar liep ze nog de AIVD in Paramaribo

Namens de regering brachten onder andere de districtscommissaris van Paramaribo Noord-Oost, Mike Nerkust en de vice voorzitter van De Nationale Assemblee, Melvin Bouva, de felicitaties over en gaven zij een presentje aan oma Lemmers. Zij heeft 37 jaren lang meegelopen tijdens de jaarlijkse Avondvierdaagse. Op haar 100ste liep zij voor de laatste keer mee.
[quads id=1]

Veel sociaal werk

Betsy Lemmers is modiste geweest en heeft 2 kinderen. Zij heeft altijd goed voor haar kinderen gezorgd en bracht hen met liefde op. Tot haar 99ste jaar heeft zij sociaal werk verricht, waaronder het helpen van bewoners van Ashiana. Volgens haar zoon, Geert Lemmers, wil zij elk jaar nog meedoen met de wandelmars, maar vanwege haar gezondheidstoestand kan dat niet meer.

Felicitaties van Melvin Bouva

Het Fatima Oord te Paramaribo, waar oma Lemmers verblijft, heeft deze dag tot een feestelijke gemaakt. Zij begonnen de dag met de gebruikelijke donderdagse kerkdienst. Melvin Bouva die ook de felicitaties overbracht, heeft altijd bewondering gehad voor oma Lemmers, dat zij ondanks haar leeftijd genoeg kracht heeft gehad om zoveel kilometers te lopen.

Bekijk hier de video erover:

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.