Stagiaire beroofd van tas met inhoud aan de Waterkant te Paramaribo

Supermarkt Paramaribo

De politie van ressort Paramaribo Centrum heeft in de vroege ochtend van dinsdag 3 april melding gehad dat er twee verdachten zijn aangehouden ter hoogte van het presidentieel paleis.
[quads id=1]

Aan de Waterkant te Paramaribo

Dit duo Yanick M. (20) en de 19-jarige Carlito G. pleegde op die bewuste ochtend een diefstal ter hoogte van de eettenten aan de Waterkant. De dieven namen een tas van een stagiaire weg inhoudende geld, een mobiele telefoontoestel en een huissleutel.
[quads id=1]

roof Paramaribo
Voorbeeldfoto
Ter hoogte van het Paleis

Na hun daad zette het tweetal het op een lopen. Een dienstdoende militair en een surveillerende security guard schoten de benadeelde te hulp en zette de achtervolging in. Ter hoogte van het paleis werden de dieven aangehouden en overgedragen aan de ingeschakelde politie.

Beiden aangehouden

De buit is op Yanick terug gevonden. Carlito ontkent zich schuldig te hebben gemaakt aan het strafbare feit. Beiden zijn voorgeleid en na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.
[quads id=1]
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.