Video – De nieuwe Juspol-minister Getrouw: “Er komt verandering!!!”

minister Suriname

Stuart Getrouw krijgt de moeilijke job op Juspol te klaren. Stuart Getrouw, gewezen politieambtenaar (1988-2010), is op 4 april 2018 door president Bouterse beëdigd tot minister van Justitie en Politie.
[quads id=1]

Een bijdrage leveren

“Als er een beroep op je wordt gedaan en de mogelijkheid aanwezig is om een bijdrage te leveren, moet je dat doen”, stelt Getrouw. Hij is sinds 2010 werkzaam geweest bij de Surinam Airways als Hoofd Airline Security, vervolgens als airport security officer bij Airport Management Ltd. en momenteel als legal officer bij de Stichting Volkskrediet Bank.

School of Law
Foto van DeBoodschap

Zijn laatste opleiding was in International and Comparative Law bij de FHR School of Law.
[quads id=1]
De nieuwbakken minister denkt dat zijn opgedane expertise goed te verzilveren is bij Juspol. Hij wenst echter nog geen prioriteiten prijs te geven.

Kennismaken met personeel

De minister wil eerst kennismaken met zijn staf en personeel op Juspol. “Ik zal bezoekjes afleggen. Hetgeen waar men over praat (dat er nagenoeg geen sprake is van communicatie vanuit Juspol), daar zal ik sowieso aan werken.

Minister Suriname
[quads id=1]
Ik weet precies wat er gebeuren moet en hoe het personeel moet worden gemotiveerd. Er komt sowieso verandering.”
Bekijk hier een interview met de nieuwe minister:

Geschreven door Kavish Ganesh
(foto: Ricky Bahadoersingh)
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.