Anoniem – Hij heeft gekozen voor zijn buitenvrouw en nu wil ze me leren kennen

buitenvrouw Paramaribo

Ik ben Ruth! Mijn verhaal is eigenlijk gericht naar de vrouwen toe. Natuurlijk mogen de mannen ook reageren maar wil weten als er vrouwen rondlopen die dezelfde mening als mij delen.
[quads id=1]

Ze wil geen buitenvrouw meer zijn

Mijn ex, Franco, heeft mij gelaten voor Gwen. Gwen en Franco kregen een relatie toen Franco en ik ook nog een relatie hadden. Gwen heeft Franco de keus gegeven om te kiezen want ze wil geen buitenvrouw meer zijn. Hij heeft toen voor haar gekozen.

Ik heb 1 kind met Franco en Gwen heeft voorkinderen. Gwen heeft Franco gevraagd als ze kennis met mij mag maken zodat ik een beeld heb bij wie mijn kind is wanneer mijn kind daar overnacht. Ze wilt mij overtuigen dat mijn kind in goede handen is aangezien ze van kinderen houdt en zal mijn kind nooit iets kwaad doen.
[quads id=1]

Die breuk komt door haar

Franco heeft het me gevraagd en heb geweigerd. Ik heb geweigerd omdat ik geen respect voor zo een vrouw kan hebben. Een vrouw waarmee je hebt uitgelopen en dan moet ik mij opstellen net als niets aan de hand is. Hoe je het keert of draait door haar is die breuk ontstaan.

Moet ik vergeven?

Als jullie elkaar na de breuk hadden ontmoet dan zou ik mij zeker anders opstellen. Zo denk ik erover, maar toch twijfel ik ergens. Heb ik wel goed gehandeld? Of moet ik vergeven? Hoe zouden jullie met zo een situatie omgaan?
Ik heb wel de boodschap meegestuurd dat als mijn kind met een schrammetje naar huis komt of aangeeft dat Gwen geslagen heeft dan zal ze mij leren kennen.
[quads id=1]
Ik heb nog contact met Franco omdat ik hem niet tegen hou om zijn kind te zien. Maar wat soms vervelend overkomt elke keer wanneer hij zijn kind komt zien of halen is zij erbij. Ik krijg het gevoel dat zij hem niet vertrouwt. Misschien omdat ze zelf eerst zijn buitenvrouw was.

Wat is jullie mening?
Foto van Immodell.net

Ze neemt zijn telefoon ook op en beantwoord zijn app gesprekken. Is er hier wel sprake van vertrouwen binnen de relatie? Hoe moet ik dit als moeder opvatten? Ik ben echt benieuwd naar de mening  van andere moeders en misschien ook vaders. Als ik fout ben dan kunnen jullie het eerlijk zeggen.
[quads id=1]
Gerelateerde verhalen:
Anoniem: Mijn man heeft/had ook een buitenvrouw

Anoniem – Ik was buitenvrouw en ben nu binnenvrouw

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.