Video – Boze vader steekt ziekenhuis in brand (buitenland)

vader brand

Een man heeft de receptie van de Spoedeisende Hulp in een Braziliaanse stad in brand gestoken. Hij vond dat hij en zijn zoontje veel te lang moesten wachten op de trage artsen.
[quads id=1]
Volgens getuigenverklaringen van andere wachtende mensen moest de verdachte minstens twee uur met zijn zoontje wachten voordat hij werd geholpen. Het vuur, afgelopen zondag, zorgde ervoor dat het ziekenhuis voor onbepaalde tijd werd gesloten.

Na meerder keren te hebben geklaagd over de trage artsen zou de vader met zijn kind het pand hebben verlaten. Hij kwam terug met benzine. Vervolgens vroeg hij de mensen het pand te verlaten want hij zou de receptie in brand steken. Niemand raakte gewond. Er was wel veel structurele schade in het gebouw. Door de rook die zich verspreidde, moesten alle patiënten het pand verlaten!
[quads id=1]
vader brandDe verdachte vluchtte vervolgens, maar hij werd al snel aangehouden door de politie. “Iedereen is nog steeds erg geschokt”, zegt een woordvoerder van het ziekenhuis. Het ziekenhuis, welke het enige ziekenhuis in de omgeving is, blijft nog even gesloten!

Bekijk hier de video:

[quads id=1]
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.