Vermissing – Mijn dochter Sigourney Vigelandzoon is weggelopen. Help me!

Sigourney Vigelandzoon

Update: Sigourney is al terecht!!!.Bedankt voor het delen iedereen! 


Moeder Gabrielle MacNack-Vigelandzoon plaatste deze oproep op social media.

[quads id=1]
Familie en vrienden.

Ik wil u vragen dit bericht zoveel mogelijk te delen. Ik ben opzoek 18-jarige Sigourney Vigelandzoon. Dit betreft mijn dochter die sinds 22 maart 2018 van huis weggelopen is. Volgens vrienden zou ze naar Antwerpen gaan.

Delen delen delen delen met een ieder aub

[quads id=1]

 Sigourney Vigelandzoon
Foto binnengekomen via Facebook

[quads id=1]
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.