Nieuwe ministers van Suriname vandaag beëdigd door Bouterse in Paramaribo

Bouterse Suriname

President Desi Bouterse beëdigt vandaag op het presidentieel paleis te Paramaribo de nieuwe leden van de raad van ministers (rvm).
[quads id=1]

Bouterse bedankte zijn ministers

Al maanden waren er geruchten van de op handen zijnde reshuffling van het huidig kabinet. Vorig week donderdag hakte Bouterse eindelijk de knoop door en bedankte een aantal ministers.

Bouterse Suriname

Ministers komen niet meer terug

Zo komen onder andere de ministers Ferdinand Welzijn (HI&T en Juspol), Joan Dogojo (Sport- en Jeugdzaken), Robert Peneux (Minowc), Soeresh Algoe (LVV) en Jerry Miranda (OWT&C) niet meer terug.
[quads id=1]

Nieuwe ministers beëdigt door Bouterse

Enkele van de nieuwe ministers zijn Antoine Elias (Volksgezondheid), Lalinie Gopal (Sport- en Jeugdzaken), Lekhram Soerdjan (LVV), Stuart Getrouw (Juspol), Stephan Tsang (HI&T) en Lilian Ferrier (Minowc).

De beëdigingsplechtigheden vangen aan om 10.00 uur in Paramaribo. Meteen hierna houdt het staatshoofd Bouterse een persconferentie.
[quads id=1]
Hoe denkt de bevolking erover? Een aantal mensen in Paramaribo werden gevraagd hoe ze erover denken. Bekijk hier de video erover.

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.