2 gewapende jongens beroven etende dame aan de Waterkant Paramaribo

waterkant Paramaribo

Twee bewakers van de Centrale Bank hebben op zondag 1 april twee verdachten aangehouden aan de Waterkant.
[quads id=1]

Eten aan de Waterkant Paramaribo

De 19-jarige Rothouwen M. en Giliano V. (31) beroofden een dame die bij een eettent zat te eten van haar mobiele telefoontoestel en handtas. Hierna sloeg het duo met de buit op de vlucht, achterna gezeten door de benadeelde.

Scherp voorwerp

Een van de rovers haalde op een bepaald moment een scherp voorwerp van onder zijn kleding tevoorschijn en waarmee hij de dame bedreigde te zullen neersteken.

Twee verdachten aangehouden

De beveiligingsmedewerkers die dit zagen, grepen in en hielden de twee verdachten aan. Beide rovers werden overgedragen aan de politie van ressort Centrum. Samen met de benadeelde werden zij overgebracht naar het politiebureau.
[quads id=1]

waterkant Paramaribo
Voorbeeldfoto Waterkant Paramaribo
Ze kreeg haar spullen terug

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn beiden in verzekering gesteld. De rechtmatige eigenaar kon weer over haar goederen beschikken
[quads id=1]
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.