Vrouw mishandeld omdat ze niet genoeg van haar man houdt – Paramaribo

politie Suriname

Fernando A. uit Paramaribo moest zich donderdag voor de groene tafel verantwoorden, omdat hij op 11 januari 2018 zijn vrouw en kinderen met de dood heeft bedreigd.
[quads id=1]

Op de strafzitting in Paramaribo

Ook zou hij de vrouw al zes jaren lang hebben mishandeld. Op de strafzitting vertelde de vrouw dat zij al tien jaren met de verdachte woonde, maar de laatste zes jaren continu door de man geplaagd en mishandeld wordt. Zo stuurde hij haar haast elke dag om bepaalde opdrachten uit te voeren.
[quads id=1]

Ze hield niet van hem

Indien de opdracht succesvol bleek, was de test geslaagd en betekende het dat de vrouw van hem hield. Volgens de vrouw moest zij op 10 januari een bol voor Fernando in de winkel gaan kopen. Echter, de bollen waren overal al uitverkocht waardoor zij met lege handen thuis terugkeerde. De man werd hierdoor gelijk agressief en ‘shokte’ haar aan haar voorhoofd. “Hij zei dan dat ik niet van hem hield.

Opzettelijk zwanger geraakt

Zelfs als de testen succesvol waren kreeg ik te horen dat ik niet van hem hield en nooit gaf hij mij een compliment. Ook de kinderen ziet hij als een last, omdat hij vindt dat ik opzettelijk zwanger was geraakt. Daarom moet ik alles zelf doen voor de kinderen”, vertelde de vrouw. Gelijk de dag erna moest zij een Javaanse klederdracht voor de man knippen, omdat die te lang was.
[quads id=1]

Dood te steken

slaat vrouw Paramaribo

Fernando vond dat de kleding te kort was geknipt, waardoor hij door zijn agressiviteit bedreigde de vrouw en kinderen dood te zullen steken met een mes. Uiteindelijk werd het slachtoffer door de door de broer van de verdachte geadviseerd om aangifte te doen. Op 26 april zullen nog twee getuigen worden gehoord.
Gerelateerde berichten:
Vrouw mishandeld wegens weigering intieme omgang. Paramaribo – Suriname
man Suriname

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.