Video – Schoonmaak en hulpactie Huize Ashiana te Paramaribo op 2de Paasdag

Ashiana Paramaribo

Gisteren was tweede Paasdag. Zoals we weten zijn de werknemers van Huize Ashiana te Paramaribo in actie.
[quads id=1]

Ashiana Paramaribo

In de media werd er een oproep gedaan naar Familieleden en mensen in de zorg om hun bijdrage te leveren zodat de senioren burgers niet de dupe hoeven te zijn van de acties. Een aantal organisaties en individuele vrijwilligers hebben gereageerd op de oproep.
[quads id=1]

Een productieve dag in Paramaribo

Op 2de Paasdag is er extra hulp geboden. Ook de EBS is met een groot aantal personeelsleden langs geweest bij Huize Ashiana. Samen met familieleden en overige vrijwilligers hebben ze er een ‘productieve’ dag van gemaakt in Paramaribo. Bekijk hieronder de videoreportage daarover:

[quads id=1]

DeBoodschap
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het GRATIS.